06-10173204 | info@magnifiqueijmuiden.nl

Over ons

Het kleinste winkeltje van IJmuiden!

Magnifique IJmuiden

Ik ben Jolanda Toornvliet, en deze winkel is een verlengstuk van wat ik in mijn huis heb, alleen was dit in de omgeving van IJmuiden niet te koop vandaar de sprong in het diepe om toch een winkeltje te beginnen.

Het is het kleinste winkeltje van IJmuiden, daarom kan ik geen voorraad opslaan. Als ik tegen iets bijzonders aanloop is daar ook vaak geen 2e van. Er zijn ook nieuwe accessoires te koop wat een leuke combi is. Maar ook daarvoor geldt dat ik de artikelen soms 2 x heb maar mocht het zo zijn dat U iets gezien heeft op facebook of instagram en het is niet meer in de winkel ik altijd Bereid ben om te kijken of ik het nog kan krijgen. Zo vind ik het ook leuk als mensen komen om te vragen of ik naar iets op zoek kan gaan. Ik koop in bij handelaren, op markten in Belgie, Frankrijk en het zuiden van het land. Uiteraard kom ik ook bij groothandels waarvan ik weet dat ze andere merken voeren Dan wat doorgaans gebruikelijk is.

Ik verkoop in de winkel ook de Chalkpaint van Annie Sloan, dit merk bestaat al meer dan 25 jaar, ik ben er dan ook trots op dat ik stockist hiervan ben geworden. Deze verf kun je echt overal voor gebruiken, dat maakt het heel leuk en bied zoveel Mogelijkheden. Je kunt lekker je kastje omtoveren en deze een oude of moderne uitstraling geven, Maar ook je muren je stoelen de zittingen van je stoelen leer of stof en bedenk het maar. Wat nog meer, ik weet bijna zeker dat alles mogelijk is. Ik ga ook workshops geven om een ieder goed op weg te helpen met deze verf.

Workshops geven in het maken van armbanden, enkelbandjes of voetsieraden behoort ook tot de mogelijkheden.

Bent U nieuwsgierig geworden, kom dan lekker snuffelen in het kleinste winkeltje.

Neem contact met mij op of kom snel langs!

Contact